06004559-F702-44FC-B455-87AC95ACDF15411486E7-0D44-4616-BD15-740BBA93811EFE794D2B-FBBF-4B57-9FB8-D3F066FB8A03

Versie 2.1 online

24 mei 2021
Versie 2.1 online

In de afgelopen maanden hebben wij er hard aan gewerkt om een paar nieuwe functionaliteiten aan onze software toe te voegen. 
Hieronder ziet u een overzicht van de nieuwe functionaliteiten:

Dossiers met een totaal onder de 5000,00 euro zijn kosteloos.
Wij hebben een pilot gedaan met een aantal klanten om kleine dossiers (tot 5000,00 euro) niet te belasten. Deze pilot is goed ontvangen en we hebben besloten om vanaf deze release alle klanten gebruik te laten maken van dit voordeel.
U kunt uw kleine dossiers dus gratis administreren met OnlineSchadestaat. Pas wanneer het totaal van het dossier boven de 5000,00 euro uitkomt worden de kosten voor het gebruik van OnlineSchadestaat doorberekent.

Cliënten
In de oude versie was de cliënt onlosmakelijk verbonden met het dossier. Hierdoor was het niet mogelijk om meerdere dossiers onder dezelfde client te administreren. In de nieuwe versie vindt u in het menu de optie “Cliënten”. 
Hier kunt u de gegevens van cliënten inzien en wijzigen en tevens heeft u de mogelijkheid om documenten bij een client toe te voegen zonder dat deze aan een dossier worden gekoppeld. 
Bij het aanmaken van een dossier heeft u de mogelijkheid om een bestaande client te selecteren of direct vanuit het scherm “Aanmaken dossier”  een nieuwe cliënt toe te voegen.

Zoekfunctie
Rechtsboven vindt u een invoerveld waarin u kunt zoeken op schadepost referentie of zaaknaam. Het zoekvenster geeft een lijst van suggesties en wanneer u er een kiest sprint u direct naar het dossier (indien u een zaaknaam ingeeft) of naar de schadepost (indien u zoekt op schadepost referentie). Hierdoor wordt het aantal keer dat u moet klikken aanzienlijk kleiner. Gemak dient de mens.

Berichtgeving in de applicatie
Van een aantal klanten hebben wij vernomen dat het soms onduidelijk was of een actie (zoals het opslaan van een dossier) succesvol was uitgevoerd. Om dit te verduidelijken wordt er vanaf nu rechts onderin het scherm een popup getoond met een bevestiging. Deze verdwijnt vanzelf na een aantal seconden weer. De popup wordt getoond bij alle acties waarbij data opgeslagen.

Vergoeding OnlineSchadestaat
Een enkele keer vernemen wij dat de wederpartij de geringe kosten voor OnlineSchadestaat niet wil vergoeden. Het verbaast ons uiteraard dit te vernemen omdat de kostenbesparing die het gebruik van OnlineSchadestaat oplevert vele malen groter is dan de daadwerkelijke kosten. Voor u als behandelende partij, omdat u minder tijd kwijt bent aan de administratie, maar ook voor de wederpartij omdat deze de schadestaat eenduidig en overzichtelijk krijgt aangeleverd. Buiten deze voordelen om is er ook een redelijke juridische basis om de kosten te vergoeden. In dit artikel op onze website kunt u een juridische onderbouwing vinden. Lees meer…


Uiteraard gaan wij druk verder met het ontwikkelen en uitbreiden van onze applicatie. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen willen wij u een korte vraag stellen:

Welke functionaliteit ziet u het liefst gerealiseerd in de volgende release? 
(klik de link om de vraag te beantwoorden)

Met vriendelijke groet,

Team OnlineSchadestaat
www.onlineschadestaat.nl

Terug naar het overzicht