De voordelen

OnlineSchadestaat levert slimme software waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige wijze de schadestaat bij een letselschade zaak op te bouwen en bij te houden. Met automatische berekening van rente, verrekening van voorschotten, richtlijnen van De Letselschade Raad, portal om cliënten toegang te geven en nog veel meer.

Eenvoudig beheer <BR> kosten en voorschotten

Eenvoudig beheer
kosten en voorschotten

Met OnlineSchadestaat kun je op een eenvoudige wijze de schadestaat opbouwen en bijhouden.
Berekening van <BR>de (wettelijke) rente

Berekening van
de (wettelijke) rente

Met automatische berekening van de (wettelijke) rente, waarbij ontvangen voorschotten ook volgens de regels verrekend worden.
Toegang <BR>voor uw cliënt

Toegang
voor uw cliënt

Portal waarmee de cliënt (het slachtoffer) ook toegang kan krijgen tot de schadestaat.
Automatische <BR>conversie naar PDF

Automatische
conversie naar PDF

Automatische conversie van onderliggende stukken naar PDF, samenvoegen en voorzien van schutbladen -> met enkele muisklikken alles bij elkaar gebundeld voor de wederpartij of de rechtbank.
Richtlijn <BR>integratie

Richtlijn
integratie

Richtlijnen LSR kunnen toegepast worden als dat gewenst is. Veel gebruikte richtlijnen zoals Huishoudelijke hulp en Zelfwerkzaamheid zijn naadloos geïntegreerd.
Op maat <BR>te configureren

Op maat
te configureren

Uw eigen omgeving wordt op maat ingericht met eigen logo, eigen indeling van rubrieken en opmaak van de schadestaat.
Rekenfouten <BR>behoren tot verleden

Rekenfouten
behoren tot verleden

Eindelijk afscheid nemen van bewerkelijke modellen in Excel, waarmee lang niet alles kan en die vaak rekenfouten bevatten.
Geen vervanging van <BR>uw huidige pakket

Geen vervanging van
uw huidige pakket

U kunt gewoon blijven werken met uw eigen administratieve- en overige software. Geen gedoe met het aanschaffen van een nieuw pakket.
Privacy <BR>gewaarborgd

Privacy
gewaarborgd

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Geheimhouding en privacy zijn conform de nieuwe privacy wetgeving (AVG) gewaarborgd.
Digitaal archief

Digitaal archief

Afgesloten zaken/dossiers worden kosteloos bewaard en kunnen op een later moment indien nodig weer heropend worden als de omstandigheden hierom vragen.
Papieren versie mogelijk

Papieren versie mogelijk

Op ieder moment is het mogelijk om een actuele papieren versie (PDF bestand) van de schadestaat en de onderliggende stukken te produceren voor uw eigen dossier.
Kosteloos support

Kosteloos support

Support bij het gebruik van OnlineSchadestaat is kosteloos. Schadestaten in Word/Excel/PDF worden door ons kosteloos overgezet in OnlineSchadestaat.