06004559-F702-44FC-B455-87AC95ACDF15411486E7-0D44-4616-BD15-740BBA93811EFE794D2B-FBBF-4B57-9FB8-D3F066FB8A03

OnlineSchadestaat versie 3.1

11 februari 2024
OnlineSchadestaat versie 3.1

Vandaag hebben we de nieuwe versie van de software beschikbaar gemaakt.
Deze versie bevat de volgende vernieuwingen en verbeteringen:

Dossier delen met wederpartij
Het is mogelijk om de wederpartij inzage te geven in het dossier te geven via OnlineSchadestaat.
De behandelaar van de wederpartij heeft de beschikking over dezelfde overzichtsschermen, echter zonder de rechten om data te wijzigen.

Wanneer u de wederpartij toegang wilt geven tot een dossier dan kunt u dit doen vanuit het dossier overzicht door te klikken op het laatste icoon aan de rechterzijde.


Vervolgens komt u in een overzicht waar u kunt zien met wie u reeds heeft gedeeld, en u kunt een nieuw persoon toevoegen door op de knop “Dossier delen” te klikken.

In het volgende scherm vult u de naam en het e-mail adres van de behandelaar van de wederpartij in en vervolgens klikt u op “Uitnodiging versturen”. De wederpartij ontvangt een e-mail met een link om toegang te krijgen tot het dossier.

Bugs en verbeteringen

  • Vanaf heden ontvangt u de facturen in 1 enkele email in plaats van allemaal losse emails. Daarnaast wordt er een verzamelfactuur meegestuurd met een overzicht van alle facturen van de factuur run.
  • Bij het aanmaken van een client wordt het adres weer automatisch aangevuld als postcode en huisnummer wordt ingevuld.
  • Het zoekveld functioneerde bij sommige klanten niet meer. Inmiddels kunt u weer zoeken naar referentienummer of dossiernaam in de zoekbox rechtsboven.
  • Het overzicht op het dossier van ontvangen voorschotten werd niet op datum gesorteerd.
  • Bij het invullen van een voorschot of een schadepost was het mogelijk om door een tikfout een ongeldige datum in te vullen waardoor het dossier niet meer opende. Voor deze bug is de validatie van het datumveld aangepast. Het is nu niet meer mogelijk om een datum in te vullen die meer dan 100 jaar in de toekomst of het verleden ligt.

Heeft u nog vragen ? Wij staan voor u klaar in de Online Chat, per email of per telefoon.

Met vriendelijke groet,

Team OnlineSchadestaat
www.onlineschadestaat.nl

Terug naar het overzicht